РАБОТНО ВРЕМЕ НА МАГАЗИНА В НАДЕЖДА 

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК от 13.00 до 18.00 часа
СЪБОТА от 11.00 до 16.00 часа
ПОЧИВЕН ДЕН НЕДЕЛЯ

Тел: 0887 515 945

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ СТОКА ОТ САЙТА? 

КУПУВАТЕ БЪРЗО И ЛЕСНО:

Разгледайте отделните продукти в КАТЕГОРИИ.

1.Свържете се с нас от формата за контакт - посочете вашия e-mail, посочете продуктите, които искате да закупите, напишете телефон за връзка и адрес за получаване на стоката (ваш или адрес на офис на фирма Еконт), можете да се свържете с нас и на тел. 0887 515 945.

До два дни стоката ще бъдете на посочения от Вас адрес или посочен от Вас офис на фирма Еконт.

ДОСТАВКА НА СТОКА:

1. Стоката, закупена от сайта, се изпраща придружена с касова бележка и гаранционна карта за артикулите, подлежащи на гаранция.

2. Доставката се извършва в срок от два дни чрез фирма Еконт с наложен платеж на посочен от вас адрес в границите на България.

3. Таксата на фирмата Еконт за наложен платеж е 2.5%.

4. При поръчки на стойност под 50.00 лв. клиентите заплащат цялата стойност на доставката.

5. За поръчки на стойност от 50 лв. до 90 лв . клиентите заплащат само 3.00 лв . за доставка на стоката, но само в случаите, когато доставката на стоката е до посочен офис на фирма Еконт .

6. В случаите, когато доставката е до посочения адрес на клиента (различен от адреса на офис на фирма Еконт), клиентът заплаща цялата стойност на доставката, но ползва отстъпка на стойност 3 лв., като тази отстъпка се приспада от стойността на поръчаната стока.

7. За покупки над - 90 лв.  доставката е БЕЗПЛАТНА.


Информация за потребителите.

С поръчката на продукти от www.pufpafbg.com. вие декларирате, че сте запознати с общите условия на сайта, както и с естеството на продуктите, които поръчвате. Също така декларирате, че сте навършили 18 години. Декларирате, че знаете, че всички продукти, които купувате, са консумативи и не подлежат на гаранционно обслужване (с изключение на тези, за които е изрично записано такова в описанието им на този сайт). Поради естеството на някои продукти (като никотинови течности, изпарители празни или заредени) не се допускат рекламации, замяна или връщане от хигиенна гледна точка. Моля, уверете се, че продуктът, който поръчвате, е този, който ви е необходим, а ако не сте сигурни - свържете се с нас на посочените телефон 0887 515 945 или e-mail: sim_stefanova@abv.bg, за уточнение и потвърждение! www.pufpafbg.com има право да променя цените по свое усмотрение по всяко време, като не дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална при сключването на договора (заявката за поръчката). Необходимо е да посочите само две имена, телефон и адрес за доставка (адресът може да бъде и адрес на офис на фирма Еконт) без да посочвате лични данни.